Alles telt, alles klopt, alles werkt

De deur die voor je opengaat, een warm welkom, de ideale temperatuur op je hotelkamer, een soepele check-in. Achter alles wat wij als comfortabel ervaren, schuilt een technische installatie. Warmte/koude, brandveiligheid, (het opwekken van) elektriciteit, grootkeukentechniek. Alles draagt bij aan een optimale beleving en het ultieme comfort van jouw gast. Techval maakt het mogelijk! Bij alles wat we bedenken, maken en ontwikkelen, stellen we de beleving van jouw gast centraal.

elektra

Techval is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en nieuwbouw van elektrotechnische installaties voor de hospitalitybranche. We ontwerpen en installeren alle horeca specifieke E-installaties: van licht- en krachtinstallaties tot domotica besturingssystemen. Alles volgens de laatste normen en de nieuwste ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat jij klaar bent voor de gast van de toekomst!

brandmeld en ontruiming

De veiligheid van jouw gasten en personeel staat voorop. Techval heeft alles in huis als het gaat om brandmeld- en ontruimingssystemen. Van engineering tot detectie en van installatie tot onderhoud: wij zorgen voor een betrouwbaar systeem dat altijd werkt. Dat slaapt een stuk geruster…

grootkeuken

Techval loopt voorop als het gaat om professionele keukens. De routing in de keuken en het gebruikersgemak staan daarin voor ons centraal. Het totale ontwerp, de productie, de levering, de uitvoering en de installatie; voor de realisatie van een grootkeuken op maat ben je bij ons aan het juiste adres.

warmtepomp

Comfort en duurzaamheid gaan hand in hand. Met onze warmtepompen leveren we een elektrische oplossing, voor een duurzame warmte in de winter en een aangename koelte in de zomer. Creëer een aangenaam klimaat voor jouw gast en draag bij aan een groene wereld. We ondersteunen je graag bij de verschillende subsidiemogelijkheden.

afbouw

Een renovatie of nieuwbouw van een hotel, restaurant of kantoorgebouw is een behoorlijk logistieke uitdaging. Je hebt te maken met erg veel disciplines. Als het gaat om de afbouw kan Techval desgewenst alles oppakken. We bieden ondersteuning bij de levering van materialen en personeel. Bij complete renovatieprojecten kunnen we alle disciplines meenemen. Zo houden we het betaalbaar.

wij maken mogelijk

wij maken mogelijk

wij maken mogelijk

wij maken mogelijk

wij maken mogelijk

wij maken mogelijk

wij maken mogelijk

wij maken mogelijk

Bel ons Mail