Samen bouwen aan gastvrijheid

We hebben elkaar nodig om tot het beste resultaat te komen. Daarom werken we graag samen. Dat samenwerken voeren we in alle lagen door. Met onze opdrachtgevers, onze leveranciers, met onze mensen. Samen gaan we voor het beste resultaat. En we stoppen pas als we 100% tevreden zijn. Elke dag opnieuw. Gas erop!

Typisch Techval? Het Pipi Langkous-effect. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Ad

Gelukt? Mooi. En door.

Wij doen ons werk gewoon goed. Niet teveel over lullen, gewoon doen. Is het gelukt? Mooi. En door. Geen gedoe, gewoon maken. Wij zijn de no-nonsense aanpakkers én doorpakkers. Regelen we, maken we, pakken we op! Harde werkers? Zeker. Bescheiden? Best wel. Trots? Stiekem ook wel een beetje….

Is er een fout gemaakt? Dan hebben WIJ dat niet goed gedaan. Samen, alles samen. De goede dingen én de minder goede dingen. Het is altijd WIJ van Techval Mariek

Teamwork

We zijn een gedreven club. Op kantoor, in het veld. Alles om hospitality projecten verder te brengen. Even bellen voor materialen. Een adviesgesprek voor innovatie binnen de branch, een monteur die iets komt fiksen. You name it.

We zijn trots op onze jongens, een écht team. Het is vaak niet zomaar een woonhuis of kantoor waar ze aan werken, maar een splinternieuw modern hotel. Van begin tot eind zijn ze erbij betrokken. Samen maken ze het waar. Robbert

Mede grondlegger Duo Elektro

Jongeren voorzien van een DUO-elektro baan, een snelle en gedegen opleiding. Daar draait het om!

Jongeren die hun vmbo opleiding hebben afgerond, affiniteit hebben met techniek, maar geen type zijn voor een theoretische vervolgopleiding, biedt Duo-Elektro een snelle en deugdelijke opleiding. Duo-Elektro is een alternatief BBL-traject, waarin twee leerlingen samen een leerwerkbaan vervullen.

#expertise

#innovatie

#gastvrijheid

#hardewerkers

#duurzaam

wij maken mogelijk

maken we !

opleiden en begeleiden

roefeldag 2022

Kan niet bestaat niet. Dat is de kracht van Techval. Marco
Bel ons Mail