Werken bij ons

Wij zijn Techval, bouwers van gastvrijheid, pakken alles samen aan, zijn enorme fans van friet op vrijdag en wij zijn niet bang aangelegd. Buiten de vacatures die op deze pagina zijn opgenomen denken wij altijd graag vooruit én out-of-the-box. Schroom dus niet een open sollicitatie in te sturen als jij denkt dat jij Techval kunt versterken, óók wanneer je CV niet naadloos aansluit op de vacature.

Techval is een modern installatiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle mogelijke technische installaties voor vrijwel alle professionele gebruikers. Van grootkeukentechniek tot klimaattechniek en van meterkast tot het monteren van de armaturen. Wij zijn meesters in het afleveren van turnkey projecten.

Je treft bij ons een vlakke organisatie aan zonder onnodig ingewikkelde management niveaus. We staan allemaal met beide voeten op de grond, het liefst zelfs in de klei en wij werken keihard aan alle prachtige projecten die we bouwen.

Onze corebusiness is de hospitality branche. Op vrijwel alle locaties waar eten, drinken, vergaderen en slapen het verdienmodel van de ondernemer bepalen, daar tref je onze professionele systemen aan en voelen wij ons erg op ons gemak. Techval B.V. is dan ook een zeer bekende speler in de horeca- en leisurebranche en werkt intensief samen met enkele van de grootste ketens van Nederland.

Techval is sinds eind 2018 gevestigd in een splinternieuw gerecycled pand aan de Rijksweg in Nuland. We werken momenteel met zo'n 50 mensen aan al onze prachtige projecten en kijken continu naar de toekomst. Samen innoveren, groeien, leren en werken. In ons hypermoderne pand tref je onze kantoren aan, maar ook onze eigen werkplaatsen voor de bouw van professionele bedrijfskeukens en alles op het gebied van metaal en RVS.

Bel ons Mail